Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten » Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten

Photochallenge december 2015-Decemberdaily

Vanaf 1 december hebben we weer een gave Photochallenge!
Nu heb je een stok achter de deur om heel de maand december vast te leggen aan de hand van elke dag een opdracht.Met je telefoon of je camera. Het gaat hier om het vastleggen en de fun, en niet zozeer om de technische hoogstandjes.
Maar heel erg je best doen mag altijd. ;.)

Meld je aan bij mijn enthousiaste Facebookgroep Photochallenges Jola Mulder Fotografie en load hier elke dag je foto op.
Lukt het een keer een dagje niet geen probleem.Doe je gewoon een dag later, het is geen wedstrijd.

Door elke dag een foto te maken aan de hand van een opdracht leer je ook bewust om je heen te kijken naar de zo voor het oog alledaagse dingen in het leven.
Je zult merken dat je na een paar dagen  sowieso anders om je heen gaat kijken, al is het alleen maar om die mooie foto te kunnen maken, die overal gemaakt kan worden.
Dat kan zijn onderweg naar je werk , de kinderen naar school brengen (je wilt niet weten hoeveel mensen onderweg even uitstappen om de perfecte shot te maken, ha ha, includes me), overal ga je wat zien.Of wat in zien.
Je wordt uitgedaagd om vanuit andere standpunten te fotograferen. Kortom, lekker creatief bezig zijn! Na de challenge raad ik dan ook aan om de foto’s te printen en om in een album te doen met de opdrachten erbij.
Hoe leuk is dat om later weer terug te zien waar je je toen mee bezig hield? En hoe alles er toen uitzag? Super toch?

En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dus tag je vrienden, buren en familie, iedereen waarvan jij denkt dat ze het een leuke uitdaging vinden.

Oh ja, in het voorjaar komt er een Photowalk! Voor iedereen die daar zin in heeft.Met zijn allen lekker fotograferen, tips en tricks uitdelen met elkaar, en natuurlijk gezellig ergens wat drinken of een lunch.

Have fun!
Jola x

 

Photochallengedecember2015d2

Share onFacebook Tweet toTwitter Pin onPinterest stuur meeen email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*