Chat with us, powered by LiveChat

Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten » Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten

Behind the scenes – Newbornfotografie Haaksbergen

Ik ben altijd dol op de Behind the scenes foto’s die klanten me doorsturen.
En ik denk ook leuk voor jullie om te zien hoe een shoot nou precies in zijn werk gaat.
In dit geval ging het om Newborn Lissa. Haar ouders hadden een kadobon gekregen voor een newbornshoot. Ik merk dat dit steeds populairder wordt, en het is dan natuurlijk ook wel een erg origineel kado om te geven.
Dus hup naar Haaksbergen met heel mijn hebben en houwen. De shoot ging harstikke goed, Lissa was een heel lief tevreden en wakker poppetje. Dus het duurde wel even voordat ik de slaapfoto’s kon maken.
Sabine, Lissa’s moeder voelde zich niet zo fit tijdens de shoot. Ze had het idee dat ze misschien wel borstontsteking zou krijgen. Op mijn je mag rustig gaan liggen hoor, ik red me wel, gaf ze geen gehoor.
Ze wou niks van de shoot missen, want ze vond het zo bijzonder om mee te maken. De schrik was dan ook groot toen ik twee weken later van haar hoorde dat ze die nacht een longembolie had gehad!! Jeetje zeg! Ik kreeg er kippenvel van toen ze dat vertelde.
Gelukkig is het allemaal goed afgelopen, en Sabine zei dat ze zo ontzettend blij was dat de shoot net die dag ervoor was geweest, omdat ze anders al die mooie foto’s niet gehad had.

Via de mail kreeg ik de foto’s die ze nog van mij had gemaakt, en een heel erg lief berichtje:

“Ik vind helemaal de tweede foto echt heel mooi.
Hier straal je echt alle rust en geduld uit, die je de hele middag hebt gehad.
Het was een hele bijzondere ervaring en ik ben dolblij dat die longembolie de dag erna pas roet in het eten kwam gooien.
Ik bedoel, die Anne Geddes foto’s vind ik al prachtig maar om dit te zien bij je eigen dochter is echt helemaal geweldig !!!!
Dank je wel voor deze mooie ervaring !!!

Veel liefs
Sabine”

SONY DSCAls ik er ben, lijkt het altijd alsof er een bom is ontploft ;.)

En het eindresultaat :Lieve Sabine en Robert, ik wens jullie heel veel geluk met de kleine meid en bedankt voor de mooie foto’s!

Share onFacebook Tweet toTwitter Pin onPinterest stuur meeen email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*