Loveshoot Enschede -Beloved fotografie

Loveshoot Enschede

Deze winter heb ik de Beloved training gevolgd.Twee jaar geleden kwam ik daarmee in aanraking tijdens een introductiedag hier in Nederland. Ik was gelijk verkocht!! Dit paste zo bij mijn manier van fotograferen, en mijn kijk erop.Mijn streven is altijd om echte beelden te maken.Mensen vast te leggen zoals ze zijn. Met al hun perfecties en imperfecties. Niemand is volmaakt toch?! En ook zijn we allemaal geen fotomodellen. We zijn wie we zijn, ons eigen unieke zelf!

Toch hoor ik vaak dat mensen zeggen ik ben niet fotogeniek. Ik heb er een hekel aan om op de foto te gaan.Ja, snap ik helemaal, een hekel hebben om de foto te gaan.Ondanks dat ik wel aanwijzingen geef hoe te staan, wat allemaal als fijn ervaren wordt want ja, poseren voor de camera is natuurlijk niet je dagelijkse ding, probeer ik ook echte emoties uit te lokken.Kan met heel iets simpels hoor, maar jij ontspant direct,en klik, ik heb je, en voor de camera staan blijkt ineenkeer leuk! De Beloved technieken sluiten hier naadloos op aan, en gaan eigenlijk nog een stapje verder.Het is het vieren van de liefde voor elkaar, of voor je gezin samen met de kinderen.Maar kan ook prima toegepast worden bij een vriendinnenshoot bijvoorbeeld.

Zoals gezegd afgelopen winter heb ik de 6 weekse onlinetrainig gevolgd bij niemand minder dan Jesh de Rox, die deze technieken bedacht heeft en ontwikkeld.Alles in het engels, en met huiswerk en al.Mijn laatste opdracht was om een Belovedshoot te doen.In de praktijk laten zien wat ik geleerd heb.Ik heb hiervoor Tanja en Ernesto gevraagd. Voor hun was het bijzonder,ontroerend ook, maar voor mij ook.Ik zag hier heel iets moois gebeuren. Ik zag vreugde, ontroering maar ook heel veel plezier! Voor deze eindopdracht ben ik geslaagd met super mooie comments, en deze winter ga ik door om mijn certificaat te halen zodat ik een gecertificeerde Beloved fotograaf ben.
Later op de avond mailde Tanja me : Jola, het was zo bijzonder! We zitten hier nog steeds te genieten op de bank! Geweldig toch!
Maar kijk zelf wat Beloved met je en voor je kan doen!Tanja en Ernesto, heel erg bedankt dat jullie dit voor mij wilden doen en voor jullie openhartigheid!! <3

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest