Chat with us, powered by LiveChat

Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten » Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten

Bruidsfotoawarduitreiking 2014

En toen was het dan zo ver! De Bruidsfotoawarduitreiking 2014, het grootste evenement voor trouwfotografen in Nederland!

Maar eerst was er dus de jurk stress. Iemand van de organisatie vertelde mij dat het de bedoeling was dat ik in gala zou komen. Oeps. Gala??
En dan heb ik nog maar 3 weken de tijd om wat te zoeken, en dan ook nog te bedenken dat ik niet van shoppen hou? Dubbel stress.Alhoewel je dat een beetje met een korreltje zout moet nemen want ik ben doorgaans niet zo’n stresskip, maar dit was wel even een hmmmm puntje….. Gelukkig sprak ik nog een paar collega’s die me vertelden niks te weten van de gala dresscode en dat dan ook niet gingen doen.Mooi.Opvallen is soms best leuk, maar niet als je als enige in vol gala ornaat verschijnt en de rest niet.Dus het stresslevel zakte al iets ;>)

Ook de jurk was snel gevonden.En de killerheels.Al jaren niet op zulke stilleto’s gelopen, maar hey,wanneer kreeg ik die kans nou weer,en wie mooi wil zijn moet gewoon pijn lijden.Dat is door de eeuwen heen gewoon nog steeds zo.Bijkomend voordeel was dat ik heel veel mensen nu gewoon recht in hun ogen kon kijken,ha ha.
En toen was er ook nog een issue met de kapper,mijn facebookvolgers weten er alles van,maar dat is uiteindelijk allemaal goed gekomen ;.)

Dus op naar kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Hartstikke chique allemaal.Veel nieuwe collega’s leren kennen,maar ook collega’s ontmoet die ik al van Facebook kende.En 150 fotografen bij elkaar,die hebben altijd wel wat om over te kletsen.

Per categorie werden de genomineerden naar voren geroepen.
naamloos-0952
En toen was ik aan de beurt…En ik bereikte zonder struikelen het podium..Dat op zich is alleen al een prijs waard, toch ?naamloos-0970naamloos-0975

De spanning steeg op het podium.Zelfs bij mij. Wie zou de Award winnen in de categorie ” Klaarmaken voor de dag “? Maar voor mij alleen een eervolle vermelding.Maar de nominatie an sich was voor mij al winnen! Voor het eerst meegedaan, en dan gelijk genomineerd en tussen de besten van Nederland staan.Super fijn ook om te weten dat ik op het goede pad zit!
55
naamloos-
Ik ben super trots. En wat een belevenis om zoiets mee te mogen maken! Ik dank dan ook iedereen die op mij heeft gestemd en mij gesteund heeft. Maar ook op de dag zelf dat iedereen zo meeleefde, gezien de vele berichtjes en reacties op facebook, emailtjes, telefoontjes en whatsappjes.Top!!

Hierbij nog een leuk sfeerfilmpje van Royal Rushes.

Share onFacebook Tweet toTwitter Pin onPinterest stuur meeen email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*