Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten » Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten

Exclusieve zwangerschapsfotografie

Met gepaste trots hier dan mijn project waar ik vanaf februari mee bezig ben geweest : Exclusieve zwangerschapsfotografie!!

Zwanger zijn…hoe bijzonder is dat wel niet? Dat kleine mensje dat in je buik groeit, je lichaam dat verandert..Genieten als je de kleine voor het eerst voelt bewegen. Wat een mooie en emotionele periode in je leven!

Zoiets mag best gevierd worden toch?Je mooie buik vastgelegd, jij in al jou vrouw zijn..Wij doen er nog een schepje bovenop!
Wij zijn van mening dat je geen topmodel hoeft te zijn voor zulke mooie en stijlvolle foto’s van jezelf.Ons professionele team begeleid je stap voor stap om tot het mooiste resultaat te komen.Visagie en haar, styling, kleding en natuurlijk gezelligheid, daar zorgen we allemaal voor! Een unieke ervaring z’on fotoshoot, een kado voor jezelf, even een Glamerous mama to be!

Hierbij enkele voorbeelden van Glamerous mama’s to be !

Kelly

100

Anja

99

 

Susan

101

En tenslotte nog deze laatste mooie foto van Kelly. Puur, zacht,vrouwelijk..Ze straalt gewoon….helemaal vol van haar kleine mannetje dat op het punt staat geboren te worden. En waarvan ik nu al kan zeggen:wordt vervolgd ;>)

Nog meer voorbeelden Klik hier

naamloos-9845

MUA Leonie Poth
Styling&Fotografie Jola Mulder

Wil jij ook zo’n gave zwangerschapsshoot?Vul dan hier het contactformulier in of bekijk hier de tarieven.

Bellen mag natuurlijk ook zodat we gelijk kunnen gaan brainstormen hoe we jou shoot gaan invullen!

06-10004035

Share onFacebook Tweet toTwitter Pin onPinterest stuur meeen email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*