Familiefotografie Enschede door Jola Mulder Fotografie – Qualitytime!

Familiefotografie EnschedeJola Mulder Fotografie--4

We gaan even bloggen met terugwerkende kracht hoor, omdat het me in het hoogseizoen eenvoudig aan tijd ontbreekt, blijft het meestal liggen voor de winter.
Maar geeft niet toch, de fotoshoots zijn er nog net zo leuk om! En deze keer hebben we  weer een ontzettende leuke familieshoot gedaan! Ik hou zo van familiefotografie! Ik vind het altijd geweldig om de verbondenheid tussen een gezin te zijn, en in dit geval, hoe jonge ouders zo intens genieten van hun baby en samen zo gelukkig zijn.

Een paar jaar geleden heb ik de bruiloft van Robert en Miriam vast mogen leggen op een heerlijke zonnige dag. Zeg maar warme dag:>)
Ik weet dat nog zo goed van dat warm, want ik had een nieuwe zwarte jumpsuit aan. Ik heb voor trouwerijen overigens altijd zwart aan, maar deze had ik beter in de winkel kunnen laten liggen, want het was nou niet een bepaald ademend stofje, en de ceremonie was in de branden zon. Voor mij dan als fotograaf, het bruidspaar zat gelukkig in de schaduw. Niet moeilijk te raden denk ik dat ik dat ding nooit meer aangetrokken heb, hoe leuk ook. Haha.

Anyway, daar ken ik ze dus van. En later heb ik nog een mooie zwangerschapsshoot gedaan van Miriam in de sneeuw. Sprookjesachtig gewoon!!

Qualitytime!
En dan nu deze fotoshoot in het bos. Ik hou er zo van! De herfstkleurtjes kwamen er al door. Het was prachtig weer, en we hebben een heerlijk rondje gelopen door het bos. Eigenlijk kun je het wel zien als qualitytime, dat ook nog eens mooi wordt vastgelegd! Lekker ontspannen, genieten van elkaar en van de mooie omgeving.

Marly is echt een schatje, en vond het allemaal harstikke leuk, en alles was goed. Binnenkort wordt ze één jaar, en dan komt ze weer voor een cakesmash! Gaan jullie vast ook nog wat van zien later. Maar voor nu, veel plezier met kijken!
Jola Mulder Fotografie-2-5Jola Mulder Fotografie-2-6familiefotografie EnschedeJola Mulder Fotografie-2-9Jola Mulder Fotografie-2-10familiefotografie Enschedefamiliefotografie EnschedeJola Mulder Fotografie-2Jola Mulder Fotografie-0013Jola Mulder Fotografie-0027familiefotografie Enschedefamiliefotografie EnschedeJola Mulder Fotografie-0250Jola Mulder Fotografie-0301

Willen jullie ook graag zo’n mooie familieshoot? Lekker wandelen door het bos, of welk plekje jullie ook mooi vinden? Wel eens vaker stil gestaan bij familiefotografie?
Ik weet het is cliché, maar wacht niet te lang met dit soort dingen, ze zijn groot voordat je het weet!
Je kunt nu al contact  met me opnemen om wat in te plannen, voor je het weet staat het voorjaar weer voor de deur of ben je weer een jaartje verder en zit je weer in de volgende fase ;.) 

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^