Wie ben ik?

Welkom op mijn website. Wat leuk dat je me gevonden hebt!

Ik ben een gepassioneerd fotografe en hou er van om al het moois om me heen vast te leggen.

Die ene blik van hem naar haar, de knuffel die een moeder haar kind geeft… Het zit hem in de kleine dingen en daar kan ik echt van genieten. Ik vind mijzelf dan ook een bevoorrecht mens als ik zulke dingen vast mag leggen.

Ook vind ik dat ieder mens uniek is! Gewoon zoals hij of zij is. In al zijn schoonheid, met perfecties en imperfecties. En aan mij om het mooiste in jou naar boven te halen! Of de unieke momenten vastleggen van jullie gezin, jullie kinderen (ze zijn groot voordat het je weet is zo cliché, maar zo waar!), of  van jullie pasgeboren baby. En als geboren romanticus vind ik het heerlijk om trouwreportages te fotograferen!Jullie dag zal ik vertalen in sfeervolle foto’s, bijzondere composities en mooie details in een ongedwongen sfeer. Kortom, een heel mooi beeldverslag van een bijzondere dag!

Mijn opleiding  als Vakfotografe heb ik afgerond aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Ondanks dat, ben ik van mening dat je als fotograaf nooit uitgeleerd bent en daarom volg ik ook nog regelmatig cursussen, seminars en workshops om mijn klanten het beste van mezelf te kunnen geven. Jullie fotograferen doe ik dan ook met heel veel enthousiasme in een ongedwongen sfeer voor het mooiste resultaat

Ik ben creatief, blij als de zon schijnt, verslaafd aan lipgloss. Reizen vind ik heerlijk en inspirerend, en voor honingdrop mag je me altijd wakker maken. Samen met mijn man en twee kinderen – een zoon die afgestudeerd filmmaker is en inmiddels ook zijn eigen bedrijf heeft en als freelancer werkt, maar ook verdienstelijk kan fotograferen, en een dochter die alle ins en outs van een spiegelreflex ook al aardig onder de knie krijgt en vaak voor mij de slideshows maakt in het drukke trouwseizoen – woon ik met onze twee Rhodesian Ridgebacks en onze inmiddels bejaarde paardjes in het mooie Twente.

I believe each photograph  is a memory captured and frozen forever….