Nieuw concept!! Foto’s en een toffe videoclip in één pakket! Nu met toffe actie!!!

Shoot & Film

Wat heb ik tof nieuws!
Ik liep al langer met dit idee, maar er kwam steeds niets van want… te druk! Omdat Joel steeds vaker werd geboekt voor een trouwfilm tijdens bruiloften merkten we dat er toch best veel vraag is naar film. Maar waarom alleen voor bruiloften, als je ook je gezin, of een tof moment in je leven kunt laten vastleggen op foto en film?
Nu er wat meer tijd vrij kwam, omdat er helaas een heleboel trouwerijen niet doorgaan, kon ik eindelijk dit mooie idee uitwerken. En het is zó gaaf geworden! Dus hierbij stel ik aan jullie voor ons nieuwe concept: Shoot & Film!! Een prachtige waardevolle herinnering  van foto’s en een videoclip!

Je kunt vanaf NU een combi-pakket boeken waarbij ik foto’s kom maken van je gezin, familie, zwangerschap, de liefde, de kleinkinderen met opa en oma, noem maar op, en waar Joel dan tegelijkertijd komt filmen! Hoe mooi is het om dit te hebben? En weet je wat zo mooi is..we leggen het gewoon vast zoals het is…zoals het ook met mijn fotoshoots gaat. De kinderen hoeven niet perfect te luisteren, of hun mooiste gemaakte lach op te zetten, ze mogen rondrennen, bloempjes plukken, in bomen klimmen en wat kinderen allemaal wel niet meer doen. Heerlijk toch!!

En omdat ik er zo vreselijk enthousiast over ben, heb ik een heel toffe actie!! De eerste drie die dit gave concept boeken krijgen 50% korting!!
Dat betekent dat je dit hele pakket, inclusief 15 foto’s en een toffe videoclip van 1-1,5 minuut gewoon hebt voor € 175!!
(Normaal tarief €349)
Wil jij ook zo’n waardevolle herinnering?
Reserveer hier snel je plek!

NOTE: de drie tegen 50% korting zijn al volgeboekt!

Er komt binnenkort nog meer portfoliomateriaal online. Ik wilde het toch graag vast de wereld in slingeren, omdat ik er zó enthousiast over ben! Check snel mijn website om te zien hoe een van de foto/videoshoots is
geworden!


^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest