Shoot & Film

Shoot & Film

Shoot & Film Wat heb ik tof nieuws! Ik liep al langer met dit idee, maar er kwam steeds niets van want… te druk! Omdat

Lees verder »

Wat heb ik tof nieuws!

Ik liep al langer met dit idee, maar er kwam steeds niets van want… te druk! Omdat Joel steeds vaker werd geboekt voor een trouwfilm tijdens bruiloften merkten we dat er toch best veel vraag is naar film. Maar waarom alleen voor bruiloften, als je ook je gezin, of een tof moment in je leven kunt laten vastleggen op foto en film?
Nu er wat meer tijd vrij kwam, omdat er helaas een heleboel trouwerijen niet doorgaan, kon ik eindelijk dit toffe idee uitwerken. En het is zó gaaf geworden! Dus hierbij stel ik aan jullie voor ons nieuwe concept: Shoot & Film!!

Je kunt vanaf NU een combi-pakket boeken waarbij ik foto’s kom maken van je gezin, familie, zwangerschap, de liefde, de kleinkinderen met opa en oma, noem maar op, en waar Joel dan tegelijkertijd komt filmen! Hoe mooi is het om dit te hebben? En weet je wat zo mooi is..we leggen het gewoon vast zoals het is…zoals het ook met mijn fotoshoots gaat. De kinderen hoeven niet perfect te luisteren, hun mooiste gemaakte lach op te zetten, ze mogen rondrennen, bloempjes plukken, in bomen klimmen en wat kinderen allemaal wel niet meer doen. Kortom, gewoon zichzelf zijn! Heerlijk toch!!

En omdat ik er zo vreselijk enthousiast over ben, heb ik een heel toffe actie!! De eerste drie die dit gave concept boeken krijgen 50% korting!!
Dat betekent dat je dit hele pakket, inclusief 10 foto’s en een toffe videoclip van 1-1,5 minuut gewoon hebt voor € 175!!
(Normaal tarief €349)
Reserveer hier snel je plek!

 

NOTE: de drie tegen de actieprijs van 50% korting zijn al volgeboekt!

Er komt binnenkort nog meer  online. Ik wilde het toch graag vast de wereld in slingeren, omdat ik er zó enthousiast over ben! Check snel mijn website om te zien hoe een van de foto/videoshoots is
geworden!

Helemaal enthousiast en wil je ook graag een Film & Shoot boeken? Klik dan hier

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^

Boek een fotoshoot

Helemaal enthousiast geworden na het zien van de foto’s? Bekijk  de tarieven of mail me via het contactformulier en dan plannen we gauw een afspraak in! 

Jola-Mulder-Fotografie-1-15.jpg