Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten » Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten

Jola

Jola Mulder66

Fotocredit Mireille Droste
Welkom op mijn website. Wat leuk dat je me gevonden hebt!

Ik ben een gepassioneerd fotografe en hou er van om al het moois om me heen vast te leggen.

Die ene blik van hem naar haar, de knuffel die een moeder haar kind geeft… Het zit hem in de kleine dingen en daar kan ik echt van genieten. Ik vind mijzelf dan ook een bevoorrecht mens als ik zulke dingen vast mag leggen.

Ook vind ik dat ieder mens uniek is! Gewoon zoals hij of zij is. In al zijn schoonheid, met perfecties en imperfecties. En aan mij om het mooiste in jou naar boven te halen! Of de unieke momenten vastleggen van jullie gezin, jullie kinderen (ze zijn groot voordat het je weet is zo cliché, maar zo waar!), of  van jullie pasgeboren baby. En als geboren romanticus vind ik het heerlijk om trouwreportages te fotograferen!Jullie dag zal ik vertalen in sfeervolle foto’s, bijzondere composities en mooie details in een ongedwongen sfeer. Kortom, een heel mooi beeldverslag van een bijzondere dag!

Mijn opleiding  als Vakfotografe heb ik afgerond aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Ondanks dat, ben ik van mening dat je als fotograaf nooit uitgeleerd bent en daarom volg ik ook nog regelmatig cursussen, seminars en workshops om mijn klanten het beste van mezelf te kunnen geven. Jullie fotograferen doe ik dan ook met heel veel enthousiasme in een ongedwongen sfeer voor het mooiste resultaat!

Dit ben ik: Mensenmens, moeder van twee kinderen van 20 en 16 die, op het moment dat ik mijn camera pak spontaan wegduiken ;.), gek op drop, perfectionistisch, reizen vind ik heerlijk en zeer inspirerend, getrouwd, creatief, blij als de zon schijnt, gek op een goed boek, verslaafd aan lipgloss en dol op onze beestenbende. Samen met mijn lief, al 29 jaar,  onze zoon en dochter, de twee Ridgebacks en de rest van de veestapel, wonen wij in het mooie Twente.

Op mijn Blog, maar ook terug te vinden in Categorieën, plaats ik de extra foto’s die mijn Portfolio niet gehaald hebben. Niet omdat ze het niet waard waren, maar gewoon, omdat ik er maar 1 kan kiezen. En laat dat nu niet mijn sterkste kant zijn ;-). Dus op mijn blog plaats ik vaak mijn favoriete selectie van een fotoshoot met het bijbehorende verhaal.

Ik zou zeggen: “Kijk lekker rond!” En als je wat wilt weten, aarzel niet om te bellen of te mailen!

Ook ben ik heel benieuwd naar jou, het lijkt me leuk om je te ontmoeten!

Jola x

Jola Mulder Fotografie-0306