Mentorsessie voor (beginnende trouw)fotografen

Een trouwreportage spannend??

Niet als je een hele dag met een professionele trouwfotograaf mee kan lopen!

Kun jij fotograferen, maar is het nog te spannend om alleen een trouwreportage te fotograferen? Wil je graag kilometers maken, en veel ervaring op doen zodat je weet wat je allemaal te wachten staat op zo’n dag zodat je niet voor verrassingen komt te staan en relaxed een trouwdag instapt? Maar vooral ook hoe je met elke (licht)situatie om moet gaan? Dan is dit je  unieke kans om met mij mee te lopen en te kijken hoe ik het doe tijdens een bruiloft. Deze mentorsessie bestaat uit een 1- op – 1 sessie van 1,5 uur  via Skype, of bij mij in de studio in Deurningen, en een volledige dagbruiloft  die je mee mag lopen! 

Natuurlijk is er is ruimte voor al je vragen en alles waar jij tegen aanloopt of tegenop ziet in de 1-op-1 sessie. Daarna kan je dus meelopen op een echte bruiloft waar je naar mijn mening toch het meest van leert! Je kunt zien hoe ik werk en hoe ik omga met de mensen. 

Als je vragen hebt tijdens de bruiloft kan dit natuurlijk op gepaste momenten tijdens de dag en je kunt met mij mee fotograferen en ook zelf invulling geven aan wat je wilt fotograferen.  Eigenlijk is zo’n dag voor jou één grote Behind the scenes! En met ruim 200 trouwreportages op mijn naam kan ik je alle ins en outs vertellen, wat je allemaal bij elkaar net die boost en dat stukje zelfvertrouwen kan geven om zelf een bruiloft te gaan fotograferen!

Dus wil jij:

Graag grote stappen maken om je trouwfotografie en zelfvertrouwen een flinke boost te geven?

Graag zien hoe ik een bruidspaar aanstuur en hoe ik alle onderdelen van de dag aanpak?

Hoe ik met verschillende lichtsituaties om ga?

Heel graag zien hoe een trouwdag verloopt?

Dan is dit de mentorsessie voor jou!

Ik doe een klein aantal mentorsessies per jaar en voor 2024 zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Mentorsessie datum in overleg €395 ex btw

Inclusief:

– 1 op 1 sessie van1- 1,5 uur via Skype/Facetime of bij mij in de studio in Deurningen.

 – meefotograferen tijdens een dagbruiloft

– 30-60 min nabespreking via Skype/Facetime

 

JA DIT WIL IK!!