Zwangerschapsfotografie Den Haag – Natasha-Jola Mulder Fotografie

Natasha en haar man kwamen helemaal vanuit Den Haag naar het mooie Twente.Natasha was zwanger van haar tweede kindje, en wou nu toch wel heel graag zo’n mooie zwangerschapsshoot van haarzelf, want bij de eerste had ze het niet gedaan.
Ook maakte ze zelf bijna geen gebruik van make-up, dus ze was wel heel benieuwd hoe dat eruit zou komen te zien. Zoals jullie zien is het geweldig mooi geworden, en dat ook nog in combinatie  met Natasha’s mooie rode haar, want waar zie je dat nog vandaag de dag?Echt prachtig!!
Toevallig had ik er net een nieuwe jurk bij gekocht, de roze, en die stond haar ook bijzonder mooi. Soms komen de mama’s 2b met een vriendin, soms met hun man. In het laatste geval maak ik dan ook nog even een paar foto’s van de aanstaande ouders samen. Hoort er ook bij, toch?
En heel stiekem vind ik ze wel een beetje lijken op Tom Cruise en Nicole Kidman, jullie dan ? :>)

Zwangerschapsfotografie Den Haag

Zwangerschapsfotografie Den HaagJola Mulder Fotografie-0594Zwangerschapsfotografie Den HaagJola Mulder Fotografie-0589Jola Mulder Fotografie-0577Jola Mulder Fotografie-0755Jola Mulder Fotografie-0715Zwangerschapsfotografie EnschedeZwangerschapsfotografie Den HaagJola Mulder Fotografie-0664Zwangerschapsfotografie Den HaagJola Mulder Fotografie-0766Jola Mulder Fotografie-0773

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^