Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten » Jolamulder.nl | Bruidsfotografie, newborns, baby's, kinderen, gezinnen en portretten

Zwangerschapsfotografie Enschede/ Michelle en Yves

Michelle had mij gevonden via Google en wou graag mooie zwangerschapsfoto’s.Iets anders, niet standaard.Nou bleek Michelle zelf ook niet standaard ;.)
Ze geeft vioolles, en is eraan gewend om op het podium te staan en te performen.Is zich ook heel erg bewust van haar houding.En  tijdens de shoot kwam de artiest in haar naar voren.Echt geweldig!
Met liefde geef ik altijd aanwijzingen hoe te poseren, doe ik voor hoe je het beste kan staan, want niemand die bij mij komt is model.Dus is het fijn als je gewoon aanwijzingen krijgt.En voor mij is het dan altijd een  uitdaging om het beste van die persoon naar voren te halen. En dat lukt altijd.
Maar nu hoefde ik bijna geen aanwijzingen te geven. Michelle ging er gewoon voor.Had geen enkele moeite met mijn camera.Ook Yves, haar man, was erg relaxed voor de camera.Het was dan ook een ontzettende gezellige ochtend en om gezelligheid staan Brabanders ook bekend toch ;.),die langzaam overliep naar de middag. Ha ha.Dat leverde weer een schitterend resultaat op!
Kijk zelf!

Zwangerschapsfotografie Enschede

Michelle : ” Op 15 augustus jl. hebben wij een zwangerschapsshoot gedaan bij Jola. Wat een geweldige fotografe! Heel leuk om dit meegemaakt te hebben :D We onthouden haar zeker voor in de toekomst!
Zwangerschapsfotografie EnschedeZwangerschapsfotografie EnschedeZwangerschapsfotografie EnschedeJola Mulder Fotografie-0293-2Jola Mulder Fotografie-0326-2Jola Mulder Fotografie-0362Zwangerschapsfotografie EnschedeJola Mulder Fotografie-0503Jola Mulder Fotografie-0502Jola Mulder Fotografie-0021-2Jola Mulder Fotografie-2-2Jola Mulder Fotografie-0405Zwangerschapsfotografie EnschedeZwangerschapsfotografie EnschedeJola Mulder Fotografie-0422
Jola Mulder Fotografie-0460

 

Wil jij ook graag zo’n mooie blijvende herinnering aan je zwangerschap? Of wil je eens kijken hoe het in zijn werk gaat en wat voor en na foto’s zien? Klik dan hier

Mua: Tanja Wolferink
Fotografie & styling: Jola Mulder

Zwangerschapsfotografie Enschede

Share onFacebook Tweet toTwitter Pin onPinterest stuur meeen email

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*