Zwangerschapsfotografie Hengelo-Enschede-Twente-Overijssel

Zwangerschapsfotografie Hengelo-Enschede-Overijssel-Twente

Onlangs heb ik weer wat af kunnen strepen op mijn to do lijst. En die is laaaaaaang!!
Zoals jullie weten doe ik al enkele jaren de Exclusieve zwangerschapsfotografie.Mooie jurken, visagie en haarstyling, en fotograferen op sprookjesachtige locaties in het bos.
Een tikje glamour, maar vooral jij zoals je bent, zwanger, en op je mooist! Nou lijkt het misschien dat alle dames op mijn foto’s modellen zijn. Niks is minder waar..
Gewoon allemaal zwangere dames in allerlei lengtes en maten die dit bijzondere moment vastgelegd willen hebben.Want bijzonder is het toch? Moest je vroeger niets onthullende kleding dragen,
alles baggy en vormloos,mag je nu gewoon gezien worden als je zwanger bent!!

Tijdens de fotoshoot laat ik je niet aan je lot over..nee, ik begeleid je stap voor stap en zeg wat je moet doen. Dit alles in een gezellige en gemoedelijke sfeer..de tijd vliegt voorbij gewoon!
Maar ik dwaal af…mijn to-do lijst… ;.)

Zwangerschapsfotografie Hengelo

In het centrum wou ik een keer zwangerschapsshoots doen. Een compleet andere sfeer en feeling krijg je dan.Met drie dames ben ik Hengelo ingetogen en Joel, mijn 18 jarige zoon die de opleiding Film en Fotografie volgt,mee als assistent en voor wat Behind the scenes foto’s.
Natuurlijk trokken we wat bekijks, maar wij Twents nuchter volk doen verder gewoon of het heel normaal is als er drie zwangeren zo door de stad lopen.De zon zakte snel, dus we moesten flink doorwerken,daardoor  zijn er nog wat ideetjes blijven liggen. Maar tot zover ben ik echt al super blij met het resultaat! Ik wil Caleni,Anne en Liane hierbij dan ook bedanken voor hun enthousiasme en inzet!
Jola Mulder Fotografie-5926Jola Mulder Fotografie-5952Jola Mulder Fotografie-5968Jola Mulder Fotografie-5982-bewerktJola Mulder Fotografie-6118Jola Mulder Fotografie-6166-bewerktZwangerschapsfotografie HengeloJola Mulder Fotografie-5908Jola Mulder Fotografie-6031-bewerkt-bewerktJola Mulder Fotografie-6063-bewerktJola Mulder Fotografie-6021-bewerkt-2Jola Mulder Fotografie-6058-bewerkt-bewerktJola Mulder Fotografie-5882-bewerktZwangerschapsfotografie hengeloJola Mulder Fotografie-6000-bewerktJola Mulder Fotografie-6010-bewerkt-bewerktJola Mulder Fotografie-6224-bewerktEn dan nog even een paar leuke Behind the scenes, gemaakt door Joel Mulder.

Ben jij ook zwanger? En lijkt jou het ook wat om je zo vast te laten leggen? In het centrum, het bos of een industriele plek?
Klik dan hier om gauw een afspraak te maken! Het kan nu met en zonder visagie, maar natuurlijk altijd met de mooie zwangerschapsjurken!

 

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^