Zwangerschapsshoot Twente Overijssel door Jola Mulder Mulder Fotografie

Zwangerschapsshoot Twente Overijssel

Jola Mulder Fotografie (8 van 55)In de herfst kwam Petra weer voor een zwangerschapsshoot. Ze was zwanger van de tweede!
Haar vorige zwangerschapsshoot was er eentje met contrasten wat het weer betrof. Het was februari en koud! Tijdens de shoot kregen we sneeuw, zon en een hele harde koude wind.( shoot hier te zien) Maar Petra was een bikkel en ging voor de mooiste foto! Nu zat het weer qua temperatuur lekker mee. We zijn dan ook heerlijk het bos ingegaan, en die liet zich van zijn mooiste kant zien.Wat prachtig al die kleuren!

De zwangerschapsshoot is al te boeken  vanaf €169! Met jurken ( te kiezen uit een stuk of 15)en als extra bij te boeken visagie en hairstyling. Petra is weer voor het hele pakket gegaan. Maar natuurlijk zijn er meerdere mogelijkheden. Met of zonder visagie en hairstyling, of gewoon in je eigen kleding.
Feit blijft dat het heel bijzonder is om zo’n shoot te doen. Zwangere vrouwen zijn gewoon prachtig en hoe vaak kom je in de gelegenheid om zoiets te doen? Niet zo vaak, tenzij je voor een elftal gaat ;.). Maar hoe mooi is het dan om er zulke prachtige foto’s van te hebben? Zwanger zijn behoort toch wel tot één van de hoogtepunten in je leven.Vond ik zeker. Ik voelde me zo speciaal toen ik zwanger was en dat kleine mensje in mijn buik groeide. 

Wil je zien hoe ik me in allerlei bochten wring om de mooiste shots te maken? 
Dan zeker even helemaal naar beneden scrollen ;.) Jeroen, de man van Petra,  is ook dol op foto’s maken dus heeft dat dan ook fanatiek gedaan.Thanks Jeroen! En ik vind die Behind the scenes foto’s altijd zo leuk om te zien! Heb jij er nog wat van mij, stuur ze me gerust!Zwangerschapsshoot Twente Overijssel
Zwangerschapsshoot Twente OverijsselZwangerschapsfotografie Twente


Zwangerschapsshoot Twente Overijssel
Zwangerschapsfotografie Twente

En dan nu nog wat Behind the scene’s foto’s :
Jola MulderIMG_9745IMG_9805IMG_9738

 

 

^ Klik op een foto hierboven voor meer soortgelijke reportages ^